2003-01-04

BOSS:

1 - Richard Money

Han har mycket att bevisa men vem är egentligen bättre lämpad att bli veckans "Boss" än AIK:s nya boss?? Må han bli mannen som lyfter oss till oanade höjder igen!!

--------------------------------

JOSH:

1 - Horungen Kåmark

"Man kan inte skämma ut sin egen klubb på det här viset", sa Pontus Kåmark i TV4 apropå att Johan Mjällby blivit gripen efter Celtics julfest. Vad vi undrar är: Är du verkligen rätt man att uttala dig om att skämma ut sin egen klubb, Kåmark??

2 - Patrik Andersson

Glasliraren "Bjärred" Andersson säger till Aftonbladet att han fått ett stort stöd av de "trevliga" Barcafansen under sin skaderehabilitering, "inte alls som i AIK där spelarna blir hotade". Eh, säg en spelare i AIK som verkligen blivit hotad. Och då menar vi inte "enligt vad Expressen och Aftonbladet erfar"!

3 - Nya sektioner inom klubbarna

Vad är det för jävla skit!?? Bajen och Djurgår´n är värst med handbollslag, speedway och nu orientering men Gnaget är fan inte mycket bättre med bandylag och andra dyngsporter. Oftast är det gamla småföreningar som går samman med storklubbarna enbart för att ta profit på storklubbarnas goda namn och renomé och därigenom få massmedial publicitet och ett ekonomiskt uppsving tack vare supportrar som inte lärt sig säga nej utan som stödjer dessa nya sektioner inom klubbarna. Bojkotta skiten! AIK är i första hand ett fotbollslag, i andra hand ett hockeylag. Punkt. Även om vi haft kravaller på dambandymatcher för några år sedan... Den dag AIK startar en orienteringssektion lovar vi att dyka upp i skogarna och dra in karta och kompass i arslet på utövarna!