2003-04-02

BOSS:

1 - Fotbollspremiär

Snart smäller det!!

--------------------------------

JOSH:

1 - Den typiske publikvärden

Allsvenska hockeyklubben Örebro HC skakades i vintras av mängder av brevhot om bomber i ishallar och annat krafs. Nu har det visat sig att hoten kom från en av klubbens egna publikvärdar! Enligt polisen har han "troligtvis försökt att göra sitt uppdrag som publikvärd lite viktigare och mer spännande". Med andra ord - den typiske publikvärden och en klockren Veckans Josh!

2 - Pontus Kåmark

Att han är en falsk liten fitta vet vi alla om. Att han har en dotter som heter Nadine är ingen nyhet för fotbollssverige. Att han är snål känner alla till. Att han är relativt korkad är heller ingen hemlighet. Men att han har så dålig känsla för stämning att han inte kan dra igen truten när 60 000 skottar och engelsmän sjunger You´ll never walk alone från Celtic Park inför Celtic-Liverpool så tv-apparaten håller på att välta, är inget annat än jävligt dålig timing!

3 - Domarjävlar

Nu när en ny säsong är i antågande så kan man bara hoppas på att domarstandarden också höjs. För i takt med att svenska rättskipare blivit erkända ute i fotbollseuropa så har de blivit allt sämre i den inhemska ligan. Blås rätt - blås många straffar till Gnaget...!