2014-04-07

AIK Hockey - en skam för hela föreningen!

Dif-maffian drev oss ur SHL och spelade upp DIF!

30 år av vanskötsel drev oss slutligen ur SHL/Elitserien än en gång. Med en bonde till VD som pratade om ”allvar” men flydde direkt när chansen kom, den största svikaren i AIK Hockeys historia som chefstränare tillsammans med en ständig Dif-medlem, en handlingsförlamad före detta djurgårdare till sportchef som agerade först efter 50 omgångar och underpresterande legoknektar till spelare så var det dömt att misslyckas.

Men att förlora fyra av fem på hemmaplan i Kvalserien och avsluta med att spela upp Djurgårdens IF till SHL…vi saknar ord! Alla inblandade ska vara så tacksamma över att de sysslar med ishockey och inte fotboll för då hade de tvingats gått i landsflykt efter det här praktfiaskot. De har ingen heder. De är inga AIK:are. De är en samling förrädare som ikväll vred om kniven på hela hockeysektionen och alla AIK-supportrar. Häng dom högt!

sverigescenen.com

----------------------------------------

2014-04-09

Efterlysta för mord på AIK Hockey: DIF-MAFFIAN & Co!

Underpresterade i 64 omgångar. Började kämpa i den 65:e. Hyllade av alla djurgårdare för ”hjälpen”. För evigt föraktade av alla AIK-supportrar och stämplade som förrädarna som begravde en stolt och anrik ishockeyförening!