2008-07-16

Det räcker nu Fröjdfeldt!
Elitdomare sätter på nytt kniven i AIK - Vi sätter kniven i hans privatliv

Det finns ett grundmurat AIK hat i detta land som oftast tar sig uttryck genom andra lags supportrar och klubbledare, journalister, förbundspampar och annat pack. Men det finns också bland vissa domare ett genuint AIK hat som visar sig under matcherna. Det var ingen tillfällighet som gjorde att den vilande undergrupperingen ATS (AIK Terror Stockholm) valde att sikta in sig på landets samtliga 32 elitdomare när man redan inför säsongen 1997 via personliga brev till domarna ville påtala det olämpliga i att fortsätta missgynna AIK:s fotbollslag. Anders Frisk var en känd stockholmshatare som vi hade stora problem med under flera år. Frisk höll en hög profil, var PR-kåt och hade en ständig önskan att sätta sig själv i fokus genom att ta kontroversiella och rent felaktiga domslut som i media sedan beskrevs som "modiga", inte sällan gentemot AIK och de två andra Stockholmslagen. Sedan Frisk även gjorde bort sig internationellt och valde att lägga ner domarkarriären har elitdomaren Peter Fröjdfeldt axlat hans fallna mantel och han har tagit sikte på landets största förening - Allmänna Idrottsklubben.

Peter Fröjdfeldt har i åratal missgynnat AIK och har länge haft ett mycket dåligt rykte i AIK kretsar. Detta är ingen hemlighet. På de senaste 19 matcherna som Fröjdfeldt dömt AIK har vi endast vunnit tre(3) st! Det är en högst anmärkningsvärd statistik som ytterligare understryker detta faktum. Och ingen har väl heller glömt hur Fröjdfeldt berövade oss ett SM-guld säsongen 2006 när han som huvuddomare inte blåste straff trots en solklar hands på övertid i avslutningsmatchen mellan Elfsborg och Djurgården!? Gårdagens horribla händelse i Helsingborg när Fröjdfeldt alltså först godkände AIK:s 2-2 kvittering för att minuter senare efter hemmaprotester döma bort målet var droppen! Peter Fröjdfeldt har förstört mycket för AIK genom åren. Nu är det dags för oss att försöka rasera någonting som Fröjdfeldt byggt upp.

Peter Fröjdfeldt, 44 år gammal, bor i Eskilstuna med sin fru Anette och deras två myndiga barn. Vad som är tämligen känt i fotbollskretsar är att Fröjdfeldt har en stor svaghet - kvinnor. Peter Fröjdfeldt har ett stort kvinnotycke och har haft flera utomäktenskapliga förhållanden som oss veterligen varken hans hustru eller familj känner till. Vi väljer här nedan att presentera en av dessa "affärer" som vi sedan en tid tillbaka fått ta del av via flertalet uppgiftslämnare som vi bedömer som högst trovärdiga. Vår förhoppning är att dessa uppgifter ska ställa till med stora problem för Peter Fröjdfeldt på samma sätt som hans beslut ställt till med stora problem för AIK.

Lördagen den 10 mars 2007 firade Sörmlands Fotbollförbund 90 års jubileum med en stor galaföreställning på hotellet Statt i Eskilstuna. Förutom Svenska Fotbollförbundets (SvFF) ordförande Lars-Åke Lagrell och förbundsdomaren Peter Fröjdfeldt var även en kvinnlig gäst från förbundets utvecklingsenhet med på middagen. Hennes namn: Gunilla Axén. När middagen avslutades och bandet Sisters of soul började spela började även två av gästerna att grovhångla på dansgolvet: Gunilla Axén och den gifta tvåbarnsfadern Peter Fröjdfeldt. Höga av alkoholens rus och hormonernas skuttande kan Peter Fröjdfeldt inte heller denna gång hålla fingrarna borta från den förbjudna frukten. Det som tidigare hade hänt i samband med hans många resor över landet och i Europa hände nu i hans egen lilla hemstad. Fröjdfeldt och Axén hånglar öppet inför flertalet av de andra gästerna innan en av förbundets representanter påtalar det olämpliga. Paret beslutar sig då för att fortsätta akten via en taxiresa till en närliggande bostad där man också har samlag. Under tiden viskas det på festen om Peter Fröjdfeldts otrohet och en av gästerna säger "Jaja, ni vet ju hur Peter är...". En timme senare kommer det nyknullade paret Fröjdfeldt & Axén tillbaka till festen som om inget hade hänt.

Det här var en(1) berättelse om Peter Fröjdfeldts privatliv. Tro oss Peter, vi har fler...

Peter Fröjdfeldt betraktas numera som en fiende till AIK och vi anser det ej lämpligt att han dömer fler matcher med AIK inblandade. Det räcker nu och AIK Fotboll måste markera mot dessa domare som så fatalt missgynnar klubben. Vi säger NEJ TILL FRÖJDFELDT och utlovar honom ett helvete om han återvänder till Råsunda.

För den eller dom som vill lyckönska Peter inför framtiden eller kanske be honom om en autograf eller ge honom en gåva så nås han för närvarande genom följande uppgifter:

Kenth Peter Fröjdfeldt (19631114-1615)
Valhallagatan 23
633 46 Eskilstuna
016-14 89 49

/Med vänliga hälsningar Grabbarna.

----------------------------------------

2008-12-28

Peter Fröjdfeldt slutar som fotbollsdomare!

Det som det ryktats om ända sedan vi drog ner brallorna på Peter Fröjdfeldt i somras visade sig alltså stämma. Den 19:e december offentliggjorde Fröjdfeldt att han lägger domarkarriären på hyllan, officiellt på grund av "bristande motivation". Ett mycket klokt beslut.

Vi har tidigare utlovat Fröjdfeldt ett "helvete" om han återvänder till Råsunda samt att även avslöja fler pikanta detaljer från hans privatliv. Då vi alltid står för vårt ord så väljer vi nu att inte publicera fortsättningen på berättelsen om Peter Fröjdfeldt...men några bilder kan väl ändå inte skada!?