2008-11-24

Lugn och ro - tillsvidare

Vi ger Mikael Stahre vårt stöd

Efter en turbulent period som började förde tankarna mot 2004 så har vi den senaste tiden ägnat oss åt att samla ihop alla intryck och även göra bedömningen att det är dags för alla inblandade att gå vidare. AIK Fotboll AB:s styrelse samt AIK FF:s dito har misskött tränarfrågan å det grövsta. De har initierat maktkamper, ljugit, smutskastat och svikit sina medlemmar, aktieägare och inte minst supportrar. Detta kostade Rikard Norling sitt jobb men även VD:n, sportchefen och flera andra i ledarstaben samt skakade om klubben i dess grundvallar. Det har även lett till en djup förtroendeklyfta mellan de organiserade supportergrupperna och ledningen. Vi är inte långsinta av oss men vi glömmer heller aldrig.

För närvarande anser vi dock att det bästa för klubben är att lägga allt detta åt sidan så att laget kan få de förutsättningar som styrelsen aldrig gav dom - nämligen att skapa ett vinnande AIK till säsongen 2009. Men, vi varnar styrelsen för att någonsin göra något liknande igen, då kommer Ni inte lika billigt undan och det ska inte ses som ett "hot" utan som ett löfte.

Vi hälsar också AIK:s nya chefstränare Mikael Stahre välkommen till klubben "på riktigt". Vi ställer oss bakom Micke och uppmanar alla AIK-supportrar att göra detsamma. Vi hoppas på en mycket framgångsrik tid med Micke Stahre som "boss". Vi ställer oss även bakom utnämningen av Björn Wesström som tillförordnad sportchef. Björn har gjort ett bra jobb med scoutingverksamheten och har hittills alltid jobbat för AIK:s bästa utan någon som helst prestige eller med några andra maktambitioner inom föreningen. Vi hoppas att denna del av hans personlighet inte ska förändras som det gjorde med hans företrädare.

Stöd AIK - för klubbens bästa!

Firman Boys